Onder invloed van Duitsland. Een onderzoek naar gevoeligheid en kwetsbaarheid in de betrekkingen tussen Nederland en de Bondsrepubliek - WRR (WRR rapport, 1982)
International Economics; Germany; Economy; Public Administration