Vredehandel Adellijke en Habsburgse verzoeningspogingen tijdens de Nederlandse Opstand (1564-1581) - Soen, Violet (Amsterdam Studies in the Dutch Golden Age, 2012)
History, geography, and auxiliary disciplines