Opera omnia Desiderii Erasmi Ordinis primi tomus secundus - Margolin, J.C (Huygens instituut/Brill, 1971)
* De pueris statim ac liberaliter instituendis * De ratione studii * De conscribendis epistolis * Dialogus Ciceronianus