Opera omnia Desiderii Erasmi Ordinis primi tomus primus - Kumaniecki, K. (Huygens instituut/Brill, 1969)
* General introduction * Antibarbarorum liber * Commentarius Erasmi in nucem Ouidii * Libanii aliquot declamatiunculae Latinae per Erasmum * Euripidis Hecuba et Iphigenia Latinae factae Erasmo interprete * Luciani compluria opuscula ab Erasmo et Thoma Moro interpretibus optimis in Latinorum linguam traducta * Galeni exhortatio ad bonas arteis praesertim medicinam, de optimo docendi genere, et qualem oporteat esse medicum, Erasmo interprete