De menselijke beslisser Over de psychologie van keuze en gedrag - Tiemeijer, W.L; Prast, H.M; Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbele; Thomas, C.A (WRR Verkenningen, 2009)
Public administration; Political science