Gevallen vazallen De integratie van Oranje, Egmont en Horn in de Spaans-Habsburgse monarchie (1559-1567) - Geevers, Liesbeth (Amsterdamse Gouden Eeuw Reeks, 2008)
History, geography, and auxiliary disciplines