Gemengde groepen in integrale kindcentra - Veen, Annemiek (Kohnstamm Instituut, 2019)
Deze studie is onderdeel van een groter project bestaande uit drie studies, waarin we ons richten op de vraag: wat is een goed aanbod voor doelgroepkinderen van het onderwijsachterstandenbeleid in voorschoolse voorzieningen en het basisonderwijs? Het doel is om nieuwe inzichten te bieden in wat wel en niet werkzaam is in deze sleutelperiode in de ontwikkeling van jonge doelgroepkinderen. Het onderzoek maakt deel uit van het NRO-onderzoeksprogram-ma 'Met onderzoek onderwijs vernieuwen', periode 2016-2019.