Het geluid van geweld Bersiap en de dynamiek van geweld tijdens de eerste fase van de Indonesische revolutie, 1945-1946 - Captain, Esther (Onafhankelijkheid, Dekolonisatie, Geweld en Oorlog in Indonesië 1945-1950, 2022)
Armed conflict; National liberation & independence, post-colonialism; Military history: post WW2 conflicts