Faktor dalaman dan luaran yang kritikal terhadap perancangan strategik firma / Kay Dora Abd Ghani - Abd Ghani, Kay Dora
Setiap firma yang terlibat dalam aktiviti perniagaan mempunyai sistem perancangan dan strategi tersendiri yang digunakan untuk menggerakkan operasi harian.