Ulasan buku : ketahui undang-undang kontrak dan agensi di Malaysia / Mohd. Basir Suleiman - Suleiman, Mohd. Basir (Faculty of Administratron and Law, 2001)
Undang-undang kontrak dan agensi merupakan undang-undang yang telah lama terpakai. la menyentuh berbagai aspek di dalam kehidupan seharian. Buku ini dapat dijadikan panduan untuk niemahami undang-undang tersebut. Tidak keterlaluan jika dikatakan bahawa buku ini merupakan satu aset dan rakan kepada individu, samada mereka itu pelajar, pengguna (konsumer), peniaga, peguam atau sesiapa sahaja yang berminat mendalami bidang undang-undang.