Laporan lawatan Percetakan Nasional Malaysia Berhad (PNMB) / Umi Nazirah Bt Zainal - Zainal, Umi Nazirah (2014)
Lawatan ke Percetakan Nasional Malaysia Berhad diadakan bertujuan memenuhi keperluan subjek Publication and Production Material (IML601) yang diambil oleh pelajar-pelajar semester 5 dari program IM224/IM244. Lawatan ini disertai seramai 23 orang pelajar dari kelas IML2445B dan diiringi oleh seorang pensyarah pengiring iaitu En. Azmi Bin Ab Rahman. Lawatan ini diadakan untuk memberi pendedahan kepada pelajar melihat sendiri bagaimana proses percetakan sesuatu bahan itu dilakukan. Selain itu, melalui lawatan yang diadakan, pelajar sedikit sebanyak dapat menambahkan lagi ilmu pengetahuan mereka dalam bidang percetakan bahan disamping dapat merasai sendiri pengalaman berada di pusat percetakan.