Amanat Ketua Pustakawan UiTM 2021 - Adnan, Noor Hidayat (2021)
Amanat Ketua Pustakawan UiTM oleh YBrs. Ts. Noor Hidayat Bin Adnan, Ketua Pustakawan UiTM dengan tema "Perpustakaan Digital Pemangkin Kesarjanaan".