Undergraduates union - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2023)
KESATUAN SISWA INSTITIUT TEKNOLOJI MARA (KSITM) secara rasmi didaftarkan sebagai Majlis Pelajar Institut Latihan FIDA pada bulan Mei 1956 di bawah Ordinan Pertubuhan 1949. Pada tahun 1967 iatelah didaftarkan sebagai KPITM (KESATUAN PELAJAR INSTITUT TEKNOLOGI MARA) dan dalam awal tahun 1973 KPITM ditukar kepada KSITM.