Team Building PTAR 2006 - Abdullah, Abd. Rashid (Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM, 2006)
Q'atu Suara, Satu Had, Satu Tekad merupakan tema Kursus "Team Building" PTAR yang di adakan pada 05 - 08 jun 2006 di Rainforest Resort, Taman Negara, Pahang Darul Makmur.