Bengkel penulisan anjuran Perpustakaan Tun Abdul Razak, ITM Shah Alam pada 3-6hb. Jun 1991 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bengkel Penulisan (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 1991)
Dalam kertas kerja ini akan dicatatkan pedoman-pedoman pengejaan Bahasa Melayu Baku dan pedoman-perdoman pengejaan dalam peristilahan. Beberapa Siri Latihan dilampirkan bersama-sama untuk mengukuhkan lagi kefahaman peserta.