Hexagon-Msc Software - UiTM, News Team (UiTM Newshub, 2022)
SHAH ALAM, 18 April 2022 - Universiti Teknologi MARA (UiTM) melalui Pejabat Jaringan Industri, Alumni dan Komuniti (ICAN), Kolej Pengajian Kejuruteraan (KPK) dan HexagonMSC Software menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) hari ini. Pemeteraian memorandum persefahaman tersebut bertujuan meningkatkan kepakaran warga UiTM di samping untuk mengukuhkan, mempromosi dan mengembangkan kerjasama dalam inovasi dan penyelidikan terutama dalam membangunkan bakat dalam bidang Computer Aided Engineering (CAE).