Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MOU) di Antara UiTM Cawangan Pahang Dan Presica Sdn. Bhd. - Muda, Nazatul Asikin; Minhad, Nurulatika (UiTM Newshub, 2022)
Satu majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) di antara UiTM Cawangan Pahangbersama Syarikat Presica Sdn Bhd anjuran Fakulti Perladangan dan Agroteknologi, UiTM CawanganPahang dengan kerjasama Bahagian Penyelidikan & Jaringan Industri (PJI) UiTM Cawangan Pahangtelah diadakan dengan jayanya pada 9 Februari 2022, jam 9.00 pagi - 12.00 tengahari bertempat diBilik Mesyuarat Utama (BMU), UiTM Cawangan Pahang.