Pengarah Institut Teknologi MARA ke-9 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2016)
Tan Sri Prof Emeritus Dr Awang Had bin Salleh dilantik menjadi Pengarah Institut Teknologi MARA ( menggantikan Dato Lokman Musa yang tamat tempoh pada 12 Ogos 1978. Perlantikannya berkuatkuasa 1 September 1978 hingga 15 Julai 1980 Semasa Pentadbirannya beliau telah membawa beberapa polisi yang menekankan kepada perubahan dan kemajuan bagi Institut Teknologi MARA (ITM)