Pengarah Institut Teknologi MARA ke-11 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2016)
Profesor Madya Dato Dr Haji Mohd Mansor bin Haji Salleh dilantik sebagai Pengarah Institut Teknologi MARA ( menggantikan Dato Nik Abdul Rashid bin Nik Abdul Majid yang tamat tempoh pada 31 Ogos 1986 Pelantikan beliau berkuatkuasa pada 1 September 1986 hingga 31 Disember 1993