Konvokesyen Pertama Dewan Latehan RIDA - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2016)
Dewan Latehan RIDA buat pertama kalinya mengadakan Majlis Konvokesyen pertama menyaksikan seramai 50 orang graduan menerima diploma dan sijil berlangsung pada 19 Disember 1964 disampaikan oleh YAB Tun Abdul Razak Timbalan Perdana Menteri. Di dalam majlis tersebut seramai 50 orang graduan lulusan i.Kursus Pengurusan Akaun (ICWA Examination Part 3 - 8 orang ii.Kursus Setiausaha (CCS Examination) - 19 orang iii.Kursus Pengurusan Perniagaan (BIM Examination Part 1 - 2 Orang iv.Kursus Teringkas - 21 orang