Kepimpinan di institusi pengajian tinggi, tanggungjawab siapa? / Nooreha Husain - Husain, Nooreha (Universiti Teknologi MARA Cawangan Pahang, 1991)
Kepimpinan yang selalu menjadi tajuk perbualan hari ini adakah hanya dipraktikkan di jabatan-jabatan kerajaan mahupun swasta? Konsep kepimpinan sepatutnya difahami sedalam-dalamnya sebelum setiap individu itu dapat menjalankan tanggungjawabnya kerana setiap seorang itu sebenarnya adalah pemimpin, cuma dalam situasi yang berbeza. Sekiranya setiap individu memahami tanggungjawabnya, maka tidak mustahil institusi pengajian tinggi ini khususnya akan berjaya mencapai kecemerlangan dalam mengeluarkan graduan-graduan yang berilmu, sebagai insan berguna dan yang paling penting untuk memimpin generasi yang akan datang.