Pengenalan asas pelaburan / Nor Ashikin Ismail - Ismail, Nor Ashikin (Universiti Teknologi MARA Cawangan Pahang, 1991)
Pengenalan asas pelaburan menyenaraikan berbagai bentuk peluang pelaburan yang ada. Penerangan secara ringkas mengenai saham sebagai salah satu pilihan pelaburan dan beberapa perkara utama yang perlu diberi perhatian sebelum melaburkan wang tunai dipasaran saham kemudiannya dibincangkan