Asrama dan pengurusan makanan - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2017)
Unit Asrama dan Pengurusan Makanan adalah satu daripada bahagian terpenting di dalam struktur organisasi Institut Teknologi MARA (ITM) di bawah Hal Ehwal Pelajar yang ditubuhkan khas untuk memberi perkhidmatan kebajikan kepada pelajar-pelajar sama ada dari segi lahiriah mahupun dari segi rohaniah. Antara peranan ini adalah menyediakan kemudahan tempat tinggal pelajar serta alat-alat perabot dan juga menyediakan kemudahan makanan kepada pelajar-pelajar yang tinggal di asrama.