Pelancaran piagam pelanggan ITM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Institut Teknologi MARA melancarkan Piagam Pelanggannya pada 14 Disember 1993, yang menjanjikan layanan bertanggungjawab, ikhlas, mesra, segera dan tepat kepada pelajar, kakitangan, ibubapa dan industri.