Perasmian Laman Kenangan Budi - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Laman Kenangan Budi yang telah diilhamkan pada tahun 1988 oleh Jawatankuasa Korporat ITM telah dirasmikan oleh DYMM Sultan Selangor bersempena lawatan rasmi Baginda ke Institut Teknologi MARA pada 15 Ogos 1995.