Sejarah Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), UiTM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Penubuhan Center for Total Quality Education (CTQE) sebagai nadi pembudayaan Pengurusan Berkualiti Menyeluruh di Institut Teknologi MARA (ITM). CTQE ketika itu diketuai oleh Dr. Adnan Alias.