Sukan Malaysia (SUKMA) ke-7 di ITM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Kampus induk Institut Teknologi MARA (ITM) telah terpilih sebagai perkampungan sukan untuk Sukan Malaysia (SUKMA)ke-7 bermula 10 hingga 26 April 1998. SUKMA adalah sebuah acara beraneka sukan dwi tahunan peringkat kebangsaan yang disertai atlet muda dari 13 buah negeri dan Wilayah Persekutuan di Malaysia. Kejohanan tersebut dikawal selia oleh Majlis Sukan Negara Malaysia, Majlis-Majlis Sukan Negeri, majlis Olimpik Malaysia dan Persatuan Sukan kebangsaan acara sukan yang dipertandingkan di temasya sukan tersebut.