Konvokesyen pertama Bachelor in Business Administration (BBA): Institut Teknologi MARA -Universiti Ohio - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Majlis konvokesyen Bersama yang pertama di antara Institut Teknologi MARA (ITM) dengan Universiti Ohio pada 12 Ogos 1977 adalah merupakan sejarah baharu dalam usahasama dua buah institusi pengajian tinggi bagi melahirkan graduan-graduan yang berkelayakan. Dalam upacara tersebut seramai 24 orang graduan telah menerima ijazah-ijazah Pentadbiran Perniagaan (BBA) daripada Presiden Universiti Ohio, Dr. Charles J. Ping.