Perasmian Universiti Teknologi MARA (UiTM) Pulau Pinang - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Majlis Perasmian UiTM Pulau Pinang telah disempurnakan oleh Perdana Menteri, YAB Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi pada 7 Mac 2004 bersamaan 15 Muharam 1425H bertempat di UiTM Pulau Pinang, Permatang Pauh, Pulau Pinang.