Majlis perasmian Galeri Tun Abdul Razak (GTAR) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Pada 10 November 2006, telah diadakan Majlis Perasmian Galeri Tun Abdul Razak (GTAR) yang bertempat di Dataran Menara Sultan Abdul Aziz Shah, UiTM. Perasmian GTAR ini telah disempurnakan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak, Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Dengan adanya GTAR di bawah seliaan Bahagian Arkib dan Muzium, Pejabat Pendaftar UiTM, urusan pemeran dan pengurusan bahan-bahan bersejarah UiTM menjadi lebih sistematik.