Perutusan Perdana Menteri dan Menteri Pendidikan mengenai kemajuan Institut Teknologi MARA pada usia 10 tahun - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Perutusan oleh Perdana Menteri, Datuk Hussein Onn dan Menteri Pendidikan, Dato Seri Dr. Mahathir Mohamad.