Bangunan Canseleri Tuanku Syed Sirajuddin - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Projek Bangunan Pejabat Korporat ini telah dirancang untuk dibangunkan dalam Rancangan Malaysia ke 6. Projek ini telah ditawarkan kepada Pelangi Wira Sdn. Bhd. Secara rundingan terus dan mendapat kelulusan Kementerian Kewangan dengan kos pembangunan sebanyak RM25.25 juta. Ianya mula dibina pada 25 November 2002 dan siap sepenuhnya pada 18 Januari 2005.