Konvokesyen pertama eksekutif MBA - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Program usahasama ITM dan Ohio University dalam kursus Executive Master of Business Administration telah Berjaya melahirkan seramai 32 orang lulusan pada 5 Disember 1987 dalam konvokesyen khas yang telah diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra, Kuala Lumpur.