Konvokesyen pertama Indiana University -ITM - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Seramai 204 orang pelajar American Associate Degree (AAD) telah menerima anugerah masing-masing dari President Indiana University, Dr.John Ryan dan Pengarah ITM, Dr. Hj. Mohd. Mansor Hj. Salleh dalam majlis Konvokesyen yang telah berlangsung pada 13hb. Julai 1987 di Dewan Sri Budiman Shah Alam.