Teknologi: bina website sendiri semudah ABC / Nur Fadhlina Zainal Abedin - Zainal Abedin, Nur Fadhlina (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2020)
Penggunaan teknologi yang pesat pada masa kini memberi peluang kepada pembeli untuk membuat belian secara atas talian sahaja. Mudah, menjimatkan masa, lebih banyak pilihan dan perbandingan harga dapat dibuat. Bagi usahawan kecil, platform yang sering digunakan untuk memasarkan produk dan perkhidmatan mereka adalah menggunakan media sosial, terutamanya Facebook dan Instagram sahaja. Tidak dinafikan ianya pilihan yang bagus kerana memudahkan komunikasi pantas dan capaian kepada pegguna. Namun, promosi dalam laman sesawang juga penting kerana ia lebih professional dan meyakinkan bakal pelanggan. Masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan pengusaha ialah kurangnya pengetahuan dalam bidang teknologi maklumat. Ada yang melantik individu yang menawarkan perkhidmatan membina laman sesawang. Tetapi, tahukah anda bahawa membina laman sesawang sendiri adalah semudah ABC sahaja?