Peranan zikrullah dalam kehidupan seorang muslim - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam
Dalam kesibukan kita menjalani urusan duniawi mengejar cita-cita dan impian, kita berhadapan dengan tekanan dan stres. Kadangkala timbul suatu perasaan di dalam hati, rasa gelisah dan tidak tenteram yang menyelubungi jiwa. Kita 2 berusaha siang dan malam untuk mencari penawar bagi keresahan tersebut, masih tetap tidak diperolehi. Ada ketikanya, kita cuba mengubatinya dengan hiburan namun ia tetap juga kembali menghantui diri setelah beberapa ketika.