Nikmat kurniaan Allah - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam
Begitu sekali hebatnya peribadi kekasih Allah yang telah menjejaki taman syurga ketika dimirajkan. Demikian kehidupan tawaduk yang dipilih oleh insan mulia ini yang merupakan ketua Negara dan sekaligus pemimpin umat. Bahkan keterbatasan sumber rezeki tersebut, bukan sahaja dirasakan oleh Baginda s.a.w. sahaja, bahkan turut dilalui oleh anak dan keluarganya