Seandainya ini Ramadan terakhir - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam
Ketahuilah, bahawa setiap detik Ramadan ini adalah amat berharga buat mereka yang mengerti nilai keindahan dan keistimewaannya. Seandainya kita mengetahui betapa mahalnya nilai Ramadan, sudah tentu kita tidak akan melepaskan peluang keemasan ini berlalu pergi tanpa meraih sesuatu daripadanya.