Meneruskan semangat Ramadan sepanjang zaman - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam
Marilah bersama-sama kita mempertingkatkan ketakwaan kita kepada Allah s.w.t. Laksanakan segala perintah-Nya dan jauhi segala laranganNya. Ketahuilah, bahawa kejayaan bagi seorang mukmin itu ialah apabila dia berjaya meneruskan kehidupannya dengan berlandaskan perintah Allah dan Rasul-Nya. Hanya melalui mentaati Allah dan RasulNya, kita bakal meraih kejayaan yang nyata.