Syaaban: peluang meraih keampunan Allah s.w.t. (2018)
Alhamdulillah, selang dua minggu dari sekarang, umat Islam bakal menyambut ketibaan bulan yang sungguh mulia. Bulan yang padanya digandakan segala amalan kebajikan kita. Bulan yang padanya terdapat malam yang lebih baik dari seribu bulan yang lain. Bulan yang juga dikenali sebagai bulan pengampunan. Bulan tersebut tidak lain tidak bukan ialah bulan Ramadan Al-Mubarak.