Membudayakan Al-Quran di dalam kehidupan (2018)
Saya yakin, kesemua antara kita yang berada di masjid ini pasti memiliki paling-paling tidak senaskah Al-Quran di rumah masing-masing. Kita sering diingatkan bahawa Al-Quran merupakan panduan dan pedoman Allah s.w.t. untuk kita.