Membangun kekuatan setiap individu
Atas dasar kebijaksanaan dan keadilannya, setiap insan yang dicipta Allah s.w.t. memiliki kekuatan dan kemampuan yang 2 berbeza-beza. Tujuannya agar kita dapat saling memperkukuh antara satu sama lain dan agar kita sedar bahawa kita ini adalah lemah dan saling memerlukan.