Menginsankan inovasi untuk pendidikan berkualiti
Untuk melahirkan seseorang yang mampu meningkatkan mutu pendidikan ke arah lebih berkualiti, maka pendidikan pada masa kini amat perlulah mengikut arus, juga perlu kreatif serta mempunyai idea dalam memperbaharui atau menginovasikan sesuatu perkara yang berkaitan.