Khazanah sejarah UiTM: pertemuan setelah 30 tahun bekas pelajar-pelajar RIDA 1955/1957 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini menganduungi maklumat berkaitan bekas pelajar-pelajar RIDA sesi 1955/1957 yang dipertemukan semula setelah 30 tahun pada 06 Julai 1985 di Hotel Dayang, Petaling Jaya.