Khazanah sejarah UiTM: teater muzikal destini anak bangsa Tan Sri Arshad Ayub / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan Teater Muzikal Destini Anak Bangsa Tan Sri Arshad Ayub yang diadakan pada 25 hingga 28 Januari 2013 di Dewan Agung Tuanku Canselor, UiTM Shah Alam arahan (Pengarah) oleh En. Mazlan Tahir.