Khazanah sejarah UiTM: sambutan ulang tahun pertama kejayaan pendakian gunung Everest / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Brosur ini mengandungi maklumat berkaitan kejayaan Mahasiswa Universiti Teknologi MARA (UiTM) iaitu En. Ahmad Reduan Rozali dan En. Muhammad Muqhrabbin Moktaruddin yang telah berjaya menawan puncak Everest pada tanggal 16 Mei 2004.