Khazanah sejarah UiTM: MARA sa-chara [secara] ringkas / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini mangandungi maklumat berkaitan Majlis Amanah Rakyat (MARA) yang ditubuh bagi menggantikan Dewan Latehan RIDA.