Khazanah sejarah UiTM: majlis pelancaran logo Universiti Teknologi MARA / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan Majlis Pelancaran logo UiTM pada 10 dan 12 November 1999 di Dewan Sri Budiman, UiTM Shah Alam.