Khazanah sejarah UiTM: the MARA Institute of Technology: yesterday, today and tomorrow / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan Institut Teknologi MARA (ITM) yang telah dinaiktaraf dari Maktab MARA.