Khazanah sejarah UiTM: a second chance: life and mission of Arshad Ayub / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2020)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan kehidupan YBhg. Tan Sri Dato' Seri Utama (Dr) Arshad Ayub.